• 0174 - 416 580

Welkom bij AdFysio

Gezond bewegen, doelen bereiken, kennis vergroten, blessurepreventie en de opbouw van fysieke belastbaarheid zijn belangrijke pijlers van AdFysio.
AdFysio gevestigd te de Lier heeft reeds vanaf 2014 zijn intrede gedaan bij Fitcentre The Gym.
Binnen The Gym kan een ieder terecht voor een gerichte ondersteunende training op fysiek gebied. Als sportfysiotherapeut kan Van Veldhooven als specialist op het gebied van bewegend functioneren een toegevoegde waarde zijn voor de sporter.
AdFysio beschikt over een 8 tal fysiotherapeuten die allen een eigen specialisme bezitten. U kunt dan ook voor alle blessure vragen bij The Gym terecht. Er is hiervoor een multifunctionele ruimtes gecreëerd waar een ieder niet alleen terecht kan voor een sportmedisch consult maar ook voor onder andere fittesten en inspanningstesten
Fysiotherapie is voor mensen die pijnklachten hebben, verminderde kracht, gespannenheid, stijfheid en/of moeite met bewegen van het lichaam. De problemen hierbij kunnen zich voor doen in het dagelijks leven, op het werk en in sport of hobby.
U kunt op de dinsdag en de donderdag bij The Gym terecht. Voor het maken van afspraken kunt u zowel bij The Gym als bij AdFysio terecht.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.AdFysio.nl
Wij maken graag kennis met U!

  • Fitcentre The Gym, Buijs Ballotstraat 1, 2693 BD 's-Gravenzande
  • 0174 - 416 580
  • Sportschoolthegym
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KvK: 58557997

Fitcentre The Gym

Stuur ons een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top