• 0174 - 416 580

Piloxing

Piloxing
Piloxing is de nieuwste hype die vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid. Deze high energy workout is een nieuw fenomeen, waarbij de spieropbouw en flexibiliteit van Pilates, de kracht en snelle armbewegingen van het boksen en de sensualiteit en het plezier van dansen gecombineerd worden. De muziek zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Door de pittige interval training verbrand je veel calorieën en bouw je tegelijkertijd spiermassa op.

Voor wie
Piloxing is een pittige interval training met makkelijke basisoefeningen. Hierdoor kan iedereen aan deze les meedoen; man en vrouw, jong en oud, vanaf 14 jaar tot … jaar. Tijdens Piloxing wordt er flink gewerkt aan de conditie. Mannen en vrouwen die vaker aan deze les meedoen, zullen dus gaan merken dat hun conditie verbetert.

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een groepsles uitproberen? Natuurlijk is dit altijd mogelijk. Bel ons even voor een afspraak op 0174-416580 of vraag via onderstaande button een gratis dagpas aan. Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van The Gym één dag gratis uitproberen, meedoen met alle groepslessen, de sfeer proeven én gezellig afsluiten met een lekker kopje koffie, thee of sportdrank.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Fitcentre The Gym, Buijs Ballotstraat 1, 2693 BD 's-Gravenzande
  • 0174 - 416 580
  • Sportschoolthegym
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KvK: 58557997

Fitcentre The Gym

Stuur ons een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top