• 0174 - 416 580

Bootcamp

Bootcamp
Bootcamp is een heerlijke groepsles waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij je je hele lichaam traint en die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Lekker in de buitenlucht werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste lesgever bij en het plaatje is compleet.
Deze les kan je volledig op jouw eigen tempo meedoen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken is bootcamp een perfecte les. Jij bepaalt jouw eigen uitdaging zonder hierbij druk te ervaren. Alle begin is moeilijk maar met leuke trainingen op het juiste niveau boek je snel resultaat en blijf je lekker gemotiveerd.

Houd jij wel van een uitdaging? The Gym doet mee aan de Mud Masters obstacle run en traint hiervoor met haar leden. Klik hier voor meer info.

Op het rooster hebben wij de bootcamplessen aangegeven met respectievelijk 6/12 en 18. Deze getallen staan voor de verschillende afstanden van de Mud Masters. De bootcamples is hieraan gerelateerd. Uiteraard kan en mag je aan alle lessen deelnemen, ook als je niet meedoet aan de Mud Masters. 

Bootcamp XL (Bootcamp 18 km) 

Hou jij van een echt zware training? Dan dagen wij je graag uit voor de Bootcamp XL! In een extra lange les van 90 minuten stellen we je uithoudingsvermogen en kracht op de proef. Intensief aan de slag met bijvoorbeeld tractorbanden of boomstammen. Een les voor de echte bikkels, zware fitnessoefeningen gecombineerd met explosieve cardiotraining. Verleg je grenzen in deze heerlijke workout.
Deze les is de ideale voorbereiding op obstacle runs zoals de Mudmasters maar ook uitermate geschikt om je conditie tijdens de zomer- of winterstop op pijl te houden. Ook voor hardlopers is het erg goed buiten de loopconditie aan spierkracht te werken om zo nog meer resultaat te kunnen boeken zonder blessures. Doe gerust een keer mee en merk of het wat voor je is.

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een groepsles uitproberen? Natuurlijk is dit altijd mogelijk. Bel ons even voor een afspraak op 0174-416580 of vraag via onderstaande button een gratis dagpas aan. Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van The Gym één dag gratis uitproberen, meedoen met alle groepslessen, de sfeer proeven én gezellig afsluiten met een lekker kopje koffie, thee of sportdrank.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Fitcentre The Gym, Buijs Ballotstraat 1, 2693 BD 's-Gravenzande
  • 0174 - 416 580
  • Sportschoolthegym
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KvK: 58557997

Fitcentre The Gym

Stuur ons een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top