• 0174 - 416 580

Body & mind

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. In veel sporten krijgt vooral het trainen van ons lichaam heel veel aandacht. Al sinds jaar en dag is bekend dat onze geest ook de nodige aandacht verdient. Welzijn en je lekker in je vel voelen doe je door het combineren van je lichaam en je geest: Body & Mind.

Ons veelal drukke leventje zorgt ervoor dat we meer  van onszelf eisen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning wat op een gegeven moment tot erg veel stress of lichamelijke klachten kan leiden. Bij Body en Mind is er aandacht voor ademhaling, concentratie, meditatie, coördinatie en flexibiliteit. De oorsprong van Body en Mind vinden we in het verre oosten, deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Tijdens deze dynamische en ontspannende lessen met motiverende muziek stap je met een heerlijk gevoel de zaal uit na de les.

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een groepsles uitproberen? Natuurlijk is dit altijd mogelijk. Bel ons even voor een afspraak op 0174-416580 of vraag via onderstaande button een gratis dagpas aan. Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van The Gym één dag gratis uitproberen, meedoen met alle groepslessen, de sfeer proeven én gezellig afsluiten met een lekker kopje koffie, thee of sportdrank.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Fitcentre The Gym, Buijs Ballotstraat 1, 2693 BD 's-Gravenzande
  • 0174 - 416 580
  • Sportschoolthegym
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KvK: 58557997

Fitcentre The Gym

Stuur ons een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top